มองภาพใหญ่

มองภาพใหญ่

มองภาพใหญ่
มองภาพใหญ่

ในขณะที่คุณกำลังแก้ไขปัญหา คุณอาจสังเกตเห็นรูปแบบและสงสัยว่าเป็นอาการของปัญหาที่ลึกกว่าใหญ่กว่าหรือการตีความ

Thoreau เคยกล่าวไว้ว่า “ทุกๆ 1,000 ครั้งที่มีการตัดต้นไม้คนหนึ่งจะโดนราก” ย้อนกลับไปอีกขั้นและพยายามหาราก เรื่องลึก ๆ มักไม่ใช่สิ่งที่ทุกคนสามารถแก้ไขได้โดยลำพัง จะต้องใช้ความพยายามของกลุ่มคนที่บทบาทของคุณเป็นผู้นำ

หากคุณทำงานอย่างใกล้ชิดกับทีมคุณต้องทำให้ได้เปรียบ พวกเขารู้สึกว่าเหมาะกับบทบาทใดมากที่สุด? เขาใช้เวลาของเขาอย่างไร? อะไรคือความคิดที่เขายังต้องปลูกฝัง? ในกรณีส่วนใหญ่ความคืบหน้าเป็นเรื่องของการจัดระเบียบและการปรับปรุงซึ่งไม่จำเป็นต้องเป็นปัญหา

ควบคุมสถานการณ์ หากคุณมีความคิดที่ลึกซึ้งเกี่ยวกับปัญหาคุณจะสามารถคาดการณ์ปัญหาที่คุณจะสามารถแยกแยะออกได้ แทนที่จะรอให้ปัญหาเหล่านั้นเกิดขึ้น.

คุณต้องก้าวต่อไปเพื่อป้องกันไม่ให้พวกเขา หากคุณไม่สามารถป้องกันได้อย่างน้อยคุณก็เตรียมรับมือไว้ นั่นคือความแตกต่างที่ชัดเจนระหว่างผู้นำและผู้จัดการ

การเป็นผู้จัดการที่ดีคือคนที่รับมือกับสถานการณ์ได้ดี แต่การเป็นผู้นำที่ดีคือการใช้วิธีที่มีประสิทธิภาพในการป้องกันและสร้างสถานการณ์ก่อนที่จะเกิดขึ้นจริง

อย่ากลัวที่จะมอบหมายบทบาทให้กับทีมของคุณ พวกเขาอาจรู้สึกสบายใจในบทบาท หากคุณเห็นปัญหาที่อาจเกิดขึ้นคุณต้องสร้างแนวป้องกันทีมของคุณมีหน้าที่ช่วยเหลือคุณอยู่แล้ว

While you are troubleshooting problems. You may notice patterns and suspect symptoms of deeper, bigger problems or their interpretation.

Thoreau once said, “For every 1,000 times a tree is cut, a person gets a root.” Go back a step further and try to find a deeper root, often not something that everyone can fix alone. It will take the effort of a group of people for whom your role leads.

If you work closely with your team, you need to get an advantage. What role do they feel is best for? How does he spend his time? What are some ideas that he still needs to cultivate? In most cases, progress is a matter of organization and improvement, which isn’t necessarily an issue.

Take control of the situation If you have a deep idea of ​​the problem, you will be able to anticipate a problem that you will be able to sort out. Instead of waiting for those problems to arise.

You have to move on to prevent them. If you can’t prevent it, at least you can be prepared. That is the clear difference between a leader and a manager.

Being a good manager is someone who handles situations well. But being a good leader is to use effective methods to prevent and create situations before they actually happen.

Don’t be afraid to assign roles to your team. They may feel comfortable in the role If you see any problems that might arise, you need to build a defense line, your team is already in charge of helping you.

มองภาพใหญ่

แนะนำติชม : prosecuritytalk.com

สนับสนุนโดย  macau8889