คิดต่างสร้างสิ่งที่แตกต่าง

คิดต่างสร้างสิ่งที่แตกต่าง

คิดต่างสร้างสิ่งที่แตกต่าง

เนื่องจากนักธุรกิจส่วนใหญ่เลือกที่จะทำในสิ่งที่ไม่มีคนอื่นทำหรือสิ่งที่แตกต่างจากคนอื่นเพราะพวกเขารู้ว่าพวกเราทุกคนชอบความแปลกใหม่ พวกเขาจึงเลือกที่จะมีเอกลักษณ์และน่าดึงดูด สนใจในธุรกิจของตัวเองตัวอย่างเช่นสำหรับโครงการบ้านจัดสรรที่มีอยู่ทั่วไปแต่ละ บริษัท จะเลือกสร้างบ้านแบบของตัวเองแม้ว่าจะมีหลาย บริษัท ก็ตามหากคุณเข้าไปดูใกล้ ๆ คุณจะเห็นชัดเจนว่าแต่ละ บริษัท มีจุดเด่นและความแตกต่าง . อาจแตกต่างกันด้วยรูปทรงบ้านการออกแบบหรือราคาเป็นต้น

ก็จะเห็นได้ถึงความคิดสร้างสรรค์และความแปลกใหม่ อาจจะเข้าตาลูกค้าค้าและคนที่พบเห็นจนเป็นที่นิยมชื่นชอบแบบไม่รู้ตัว เป็นเหตุผลที่เราควรจะคิดต่างเพื่อสิ่งที่ดีกว่าถึงแม่ว่าจะเป็นการเริ่มจากศูนย์แต่ก็เป็นสิ่งที่หน้าลองเสี่ยง สร้างสิ่งที่น่าจดจำในแบบที่เป็นคุณจะทำให้คุณเป็นผู้นำในแบบง่ายๆ

การคิดเชิงนี้เป็นสิ่งจำเป็น ผู้บริหารเป็นผู้ชี้ขาดกล่าวคือผู้ที่นำพาองค์กร คนแรกที่พบปัญหาสิ่งแรกที่ต้องตัดสินใจว่าจะไปทางซ้ายหรือไปทางขวาดังนั้นความคิดเชิงกลยุทธ์จึงเปลี่ยนไปมาก สถานการณ์เปลี่ยนตลอดเวลา และมีทรัพยากร จำกัด บุคลากรมี จำกัด สถานการณ์ปัจจุบันไม่สามารถแก้ไขปัญหาได้ตามปกติ ดังนั้นการคิดเชิงกลยุทธ์จึงมีความจำเป็นอย่างยิ่งที่ผู้บริหารจะต้องเผชิญกับปัญหาที่หลากหลายในการวางแผนจัดการ

Because most business people choose to do things that no one else does or that is different from others, because they know that we all like the novelty. So they chose to be unique and attractive. Interested in their own business? For example, for more common housing projects, each company will choose to build their own home, although there are many companies.If you take a closer look, you will see that each company has its own strengths and differences. May vary with house shape, design or price, etc.

It can be seen to be creative and innovative. May come into the eyes of business customers and people who meet until it is popular without knowing it. That’s why we should think differently for the better. Even if it’s starting from scratch, it’s something that takes risks. Creating memorable things the way you are will make you a leader in the easy way.

This thinking is essential. The executive is the arbiter, that is, the person who leads the organization. The first person to encounter the problem first has to decide whether to go left or to the right, so the strategic thinking has changed a lot. The situation changed all the time. And resources are limited, personnel are limited, the current situation cannot solve problems normally. Therefore, strategic thinking is essential for management to face a wide variety of problems when planning management.

คิดต่างสร้างสิ่งที่แตกต่าง

แนะนำติชม : prosecuritytalk.com

สนับสนุนโดย  macau8889